Over JA-Vitaal

Hi! Ik ben Jo-Anne Hijlkema en ben werkzaam als orthomoleculair diëtiste bij JA-Vitaal. Hiernaast ben ik ook ervaren in het begeleiden van mensen met darmklachten. Al zo lang ik me kan herinneren houd ik van het onderwerp voeding. Zo had ik als kind last van huid- en darmproblemen. Met pure en onbewerkte voeding heb ik de oorzaak hiervan kunnen weghalen. Bekijk mijn aanbod om je van jouw darmklachten af te komen op https://www.ikwilvanmijndarmklachtenaf.nl

Mijn lichaam is altijd al erg gevoelig geweest en daarom neem ik mijn gezondheid dan ook erg serieus. Ik ga echt ‘aan’ op de combinatie van de juiste voeding en mensen coachen naar een goed resultaat.

Waar ik voor sta:

Op hoofdlijnen eet ik zo puur en onbewerkt mogelijk maar… ik ben ook gek op chocolade en een goed glas wijn op zijn tijd kan ik ook zeker waarderen. Belangrijk vind ik het om samen met jou te gaan kijken naar wat voor jou haalbaar is en wat past in jouw leven.

Iedereen verdient het namelijk om lekker in zijn of haar eigen vel te zitten.

Orthomoleculair diëtiste :

Als gecertificeerd gevorderd orthomoleculaire diëtist, pak ik samen met jou de oorzaak van het probleem aan. Door te kijken naar jouw voeding en in combinatie met het beste advies, kom jij van je klachten af. Orthomoleculair staat voor zoveel mogelijk natuurlijke- en onbewerkte voeding in aanvulling met supplementen, om zo juist mogelijk van je (darm)klachten af te komen. In mijn eerste jaren als diëtiste heb ik al meerdere cliënten geholpen met hun klachten, kijk hier voor hen succesverhalen.